Osvežite svaku sobu u vašem domu uz samo jednu promenu

dnevna soba

Dom je mesto koje nam daje osećaj sigurnosti i mira, zato je važno da nam je u njemu lepo i prijatno. U nastavku pročitajte kako, uz nekoliko malih promena, svaku sobu možete osvežiti i učiniti je još prijatnijom za boravak.

1. Kuhinja – obojite kuhinjske elemente u razne boje, što će vašu kuhinju učiniti veselom i vedrom. Ako niste vešti u farbanju, možete kupiti plastificirane lepljive tapete i jednostavno promeniti izgled vaše kuhinje. Na tržištu postoje razne boje i uzorci, izaberite one koje vam odgovaraju sa ostatkom nameštaja.

2. Dnevni boravak – dnevni boravak učinite simetričnim. Simetrija dodaje vašem domu dašak stila i glamura. Ako imate jednu lampu, dodajte i drugu, isto učinite sa ostatkom nameštaja.

3. Trpezarija – osvežite trpezariju tako da istaknete deo nameštaja. Možete stolice da presvučete tkaninom koja po uzorku i materijalu daje kontrast, tako ćete postići da vaša trpezarija izgleda modernije i svežije.

4. Kupatilo – možete u kupatilo da nalepite ukrasne tapete. Postoje vodootporne tapete koje možete staviti na zid. Ovo je svakako jeftinije od pločica, a i izgleda moderno.

5. Spavaća soba – promenite uzglavlje, ili ga obojite u drugu boju. Takođe možete staviti tkaninu na to. Ovom promenom ćete dobiti utisak novog kreveta, a svaka nova promena je dobra.

6. Radna soba – Ako u vašem domu postoji radna soba, oslobodite svoju kreativnost i uredite je. Možete iskoristiti stare fotografije i slike koje će radnoj sobi dati moderan izgled.

7. Hodnik – pokušajte sa prugama, bile one vodoravne, dijagonalne ili čak okomite.

8. Gostinska soba – u gostinsku sobu dodajte nešto staro, to će sobi dati toplinu, a gosti će se osećati kao kod kuće.

9. Dečija soba – u dečiju sobu dodajte tapete veselih tema. Ovo će dečiju sobu učiniti veselim mestom, gde će vaše dete, a i vi, rado provoditi vreme.

Written by zenskisalon