Pravila korišćenja

Dobro došli na www.zenskisalon.com, portal namenjen savremenoj ženi. Ženski salon Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koji su podložni niže navedenim Pravilima korišćenja.

Pristupom, pretraživanjem i/ili upotrebom ovog web portala potvrđujete da ste pročitali i razumeli ova pravila i saglasni ste da se njima obavežete i postupate u skladu sa svim važećim zakonima i propisima.

Autorska prava

www.zenskisalon.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Ženski salon i podložno je tužbi. Ukoliko želite da preuzmete deo našeg sadržaja morate potpisati izvor i postaviti jasno vidljiv link ka portalu www.zenskisalon.com, ali je potrebno zatražiti dozvolu na naš mejl i ukoliko je u skladu sa našim pravilima, rado ćemo Vam izaći u susret.

Ženski salon nije svestan bilo kakvog prekršaja autorskih prava. Ukoliko smatrate da je Ženski salon povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Korišćenje sadržaja web portala Ženski salon

Web portal Ženski salon i sve informacije na njemu imaju jedino i isključivo informativnu svrhu za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Ovim se ne daje potvrda ili garancija da su informacije na ovom web portalu tačne, aktuelne ili potpune i ovaj sajt može eventualno sadržati tehničke neispravnosti ili tipografske greške.

Ženski salon dobija informacije iz raličitih izvora, te nema potpunu kontrolu nad tačnošću informacija u vreme kada se one koriste. Samim tim ne može u potpunosti garantovati tačnost i ograđuje se od odgovornosti za tačnost sadržaja.

Poricanje garancija i ograničenje odgovornosti

Ženski salon ne daje nikakve garancije, niti je odgovoran za tačnost, sadržinu, zakonitost, operativnost i dostupnost prikazanih informacija i sadržaja. Ženski salon nije odgovoran za pogrešno i neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Ženski salon ne garantuje za usluge ili proizvode do kojih se došlo putem našeg web portala, ili linkova i reklama na njemu, kao ni za bilo kakve informacije i savete do kojih se došlo pomoću istog.

Ni pod kakvim okolnostima Ženski salon neće biti odgovoran ni jednom korisniku u smislu pravilnog ili nepravilnog korišćenja sajta. Ženski salon, u smislu ovih uslova korišćenja nije odgovoran za bilo kakvu štetu koju korisnik pretrpi pravilnim ili nepravilnim korišćenjem sajta. Ženski salon neće ni pod kojim uslovima biti dogovoran i dužan da nadokanadi bilo kakvu direktnu, indirektnu, havarijsku, posledičnu, specijalnu, kaznenu ili slučajnu štetu, bilo da je takav zahtev baziran na garanciji, ugovoru, uvredi, nehatu, ili na drugi način.

Ovakvo ograničenje odgovornosti primenjuje se bilo da šteta proističe zbog pravilne i nepravilne upotrebe web portala ili oslanjanja na web portal, zbog nemogućnosti da se koriste servisi web portala, ili zbog prekida, obustavljanja ili okončanja rada servisa web portala (uključujući i slučajeve gde je razlog za to treće lice).

Ograničenje odgovornosti takođe se odnosi i na troškove nabavke ili zamene proizvoda i usluga, gubitak profita, ili gubitak podataka, bez obzira na pravilno ili nepravilno funkcionisanje sajta.

Ni pod kojim okolnostima Ženski salon nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovanih direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne samo oni, i problemi u funkcionisanju Interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, štrajkovi, obustave rada, neredi, ustanci, revolucije, građanski nemiri, nestašice sadržaja ili manjak radne snage, požari, poplave, oluje, eksplozije, sve vrste prirodnih nepogoda, ratna razaranja, delovanje Vlade, naredbe domaćih i međunarodnih sudova, nesaradnju trećih lica, i problemi sa grejanjem, osvetljenjem i klimatizacijom.

Linkovi na spoljne web strane

www.zenskisalon.com sadrži linkove na web strane koji su izvan sopstvenog portala, objavljuje ih u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan njega.

Obaveštenja korisnika

Ako imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi sa portalom www.zenskisalon.com, molimo Vas da nas kontaktirate.

Razne odredbe

Ova Pravila korišćenja čine kompletan ugovor između odgovarajućih strana i u potpunosti zamenjuju sve prethodne ugovore, pismene ili usmene, koji se tiču iste tematike. Bilo kakva odstupanja od odredbi ugovora biće efektivna samo ukoliko su načinjena pismeno od strane Ženskog salona.

Promene pravila korišćenja

Ženski salon može, u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja promeniti ova Pravila korišćenja i bilo koje druge informacije sadržane na ovom web portalu tako što će ažurirati stranicu.

Pristanak na pravila korišćenja

Samim korišćenjem Ženskog salona pristajete na ova pravila i nikakav poseban pristanak od strane korisnika nije potreban da bi ga ova Pravila obavezivala. Poznavanje ovih Pravila i uslova korišćenja portala u svakom trenutku predstavlja obavezu korisnika portala.