Visoki rep je uvek in

rep

Bilo da idete na posao, kafu sa prijateljicama, ili na večeru, visoki rep će uvek dobro doći. Poseban je, lako se napravi i nikada nije dosadan. Takva frizura prolazi dobro u različitim situacijama, a ne postoji žena koja nije barem jednom probala da napravi visoki ili konjski rep.

Dužina kose je važna i zato je puštajte. Dobrodošao je visoki, sa strane ili niski rep. Svaka od ponuđenih frizura zahteva malo vremena i strpljenja. Ako želite da napravite visoki rep, potrebno je da pripremite kosu kako bi je što lakše svezali da vam ništa ne strči sa strane.

Ako ste oprali kosu, uložite malo truda i isfenirajte je tako da vam lepo pada po ramenima i da svaka dlaka stoji na svom mestu. Osim feniranja možete se poslužiti još nekim trikovima kao što je pena ili gel za kosu. Upravo će vam ti preparati pomoći da vam kosa bude uredna i spremna za vezivanje u rep.

Visoki ili konjski rep koji nose poznate osobe iz sveta filma i muzike, moguće je napraviti bez ičije pomoći uz nekoliko dodataka. Uzmite češalj za tapiranje, ukosnice i tanku gumicu za kosu. Gumica mora biti od tankog materijala kako se ne bi primetila.

Kod tapiranja morate pripaziti kako ne biste preterali, jer ne želite da izgledate kao da ste izašli iz cirkusa. Ako želite, uzmite prednji pramen kose, natapirajte ga i zakačite ukosnicom. Uzmite ostatak kose i zavežite pomoću gumice. Za kratko vreme ste spremni za izlazak.

Visoki rep možete napraviti i bez tapiranja. Potrebno je staviti lak za kosu kako bi svaka dlaka bila na svom mestu, a ako ne želite da maltretirate kosu sa lakom ili penom, poslužite se peglom. Ona će vam pomoći da dovedete kosu u red.

Written by zenskisalon